Lifestyle, Przepisy

Wyborne Naleśniki Z Dodatkiem Majonezu – Wszyscy Pytają O Przepis

Jak Dokładnie Je Przygotować:
  1. Po przygotowaniu wszystkich potrzebnych składników, w przygotowanej misce ubijamy mikserem lub trzepaczką majonez, jajka, sól oraz cukier waniliowy. Następnie dodajemy przygotowaną wodę oraz mąkę, całość dobrze mieszamy aby nie powstały grudki. Po wymieszaniu, dodajemy olej i odstawiamy ciasto na 25 minut.
  1. W między czasie możemy przygotować patelnię na której będziemy smażyć nasze naleśniki. Rozgrzewamy na niej małą ilość oleju i czekamy aż rozgrzeje się on do odpowiedniej temperatury. Następnie zmniejszamy płomień i nakładamy równomierną ilość ciasta na całą patelnię. Naleśniki smażymy z każdej strony po 1-2 minuty.
Naleśniki majonezowe a odchudzanie:

Dla każdego kto zastanawia się czy ten naleśniki są bardzo tuczące przypominam, że składają się one w dużej ilości z tłuszczu. Jednak z całą pewnością możemy zjeść małą ale pyszną porcję, nie martwiąc się o przybranie na wadze oraz duży brzuch.

Ciekawe pomysły na naleśniki:
  • NALEŚNIKI PO BOLOŃSKU
  • NALEŚNIKI RUSKIE - Z SEREM I ZIEMNIAKAMI
  • NALEŚNIKI MAŚLANKOWE
  • PUSZYSTE NALEŚNIKI
  • NALEŚNIKI Z JABŁKAMI
  • NALEŚNIKI CZEKOLADOWE
  • NALEŚNIKI ZAPIEKANE Z KURCZAKIEM, SZPINAKIEM I GORGONZOLĄ
  • NALEŚNIKI BANOFFEE
  • NALEŚNIKI Z JAGODAMI
  • NALEŚNIKI BEZGLUTENOWE
Galeria zdjęć:
Zobacz galerię 6 zdjęć

Następna strona